Müge Anlı'da Gündeme Gelen Erdal Sakız Cinayetinde Son Dakika! 3 Şahıs Tutuklandı

Müge Anlı'da Gündeme Gelen Erdal Sakız Cinayetinde Son Dakika! 3 Şahıs Tutuklandı
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen, Sakarya Karasu'da kaybolmasının ardından 10 gün sonra ormanda, aracında vurulmuş cesedi ortaya çıkan 43 yaşındaki Erdal Sakız cinayeti soruşturmasında, aynı aileden olan...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen, Sakarya Karasu'da kaybolmasının ardından 10 gün sonra ormanda, aracında vurulmuş cesedi ortaya çıkan 43 yaşındaki Erdal Sakız cinayeti soruşturmasında, aynı aileden olan 3 şahıs tutuklandı.

Karasu ilçesi Kuru Dere Mahallesi'nde 9 Kasım 2022'de evinden aracıyla ayrılan ve bir daha kendisine ulaşılamayan market işletmecisi Erdal Sakız'ın Çam dağı ormanlık alanında 10 gün sonra aracının içerisinde baş ve göğüs kısmında mermi ve elinde ise tüfekle vurulduğu anlaşılan yara izi olan cesedi bulundu. Başlatılan soruşturmada 8 şahıs gözaltına alındı.

Jandarma Bulguları Delillendirdi

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi ve Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Kurudere Mahallesi'nde fındık tüccarı Ersin Koç'un iş yeri ve ev ile ahır içinde detaylı incelemede bulunan Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri bazı bulguları delillendirerek çalışma başlattı.

Jandarmada ifadeleri alınan Erdal Sakız'ın eşi N.S., oğlu T.S, ve ilişki yaşadığı N.B., kuzeni E.S., yeğeni R.S. serbest kaldı.

Aralarında para meselesi olan fındık tüccarı Ersin Koç, eşi Lale Koç ve 16 yaşındaki oğulları S.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.