Müge Anlı'daki Olay Gündemde Şok Etkisi Yarattı: Yengesinin Tedavi Parasıyla 'Ezel Bayraktar' Oldu

Müge Anlı'daki Olay Gündemde Şok Etkisi Yarattı: Yengesinin Tedavi Parasıyla 'Ezel Bayraktar' Oldu
Yengesinin parasını çalarak kaçan Ömer Can Aslanhan bugün Müge Anlı'da bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ömer'in, adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdiği ortaya çıktı.Kanser hastası yengesinin tedavi...

Yengesinin parasını çalarak kaçan Ömer Can Aslanhan bugün Müge Anlı'da bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ömer'in, adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

Kanser hastası yengesinin tedavi masrafları için biriktirdiği 300 bin TL'yi çalan Ömer, adını da Kenan İmirzalıoğlu'nun Ezel dizinde canlandırdığı Ezel Bayraktar ile değiştirip oyunculuk yapmaya başlamış.

Yüzünü Göstermemeye Çalıştı 

Canlı yayına katılan ve yüzünde maske olan Ömer, başta yüzünü göstermekten çekindi. Müge Anlı'nın da ısrarlarıyla yüzünü açan sahte Ezel, abisinin yengesinden parayı kaçırmak istediği için kendisine verdiğini, geri ödeyeceğini söyledi.

"Ezel Karakterini Beğendiğim İçin Değiştirdim"

Dizilerde oyunculuk yaptığını söyleyen Ömer, ortaya çıkan bilgilere göre adını mahkeme kararıyla Ezel Bayraktar olarak değiştirmiş. Her ne kadar başta ailesinden kaçmak istediği için adını değiştirdiğini söylese de daha sonra oyuncu olmak istediğini ve Ezel karakterine olan hayranlığını nedeniyle yaptığını dile getirdi.

"Günde 5-10 Bin Harcadım"

Komşularına kendini mimar-mühendis olarak tanıttığı ortaya çıkan Ömer, 300 bin TL'ye ne olduğu sorulduğunda da harcadığını söyledi. 'Parayı ihtiyacım için kullandım. Evimden işimden oldum, bu yüzden kullandım parayı. Çar çur ettim. Oyunculuk için yatırım yaptım. Günde 5-10 bin harcadım' sözleri ise tüm stüdyoyu şaşırttı.

"Parayı Kazanınca Ödeyeceğim"

Öte yandan Ömer, parayı geri ödeyeceğini de söyledi. Ayrıca üstüne çok gelmemelerini ve hemen de ödeyebileceği bir miktar olmadığını söyleyerek abi ve yengeyi çileden çıkardı.

Müge anlının kıyafetlerini süslü bulması üzerine konuşan Ömer, şu ifadeleri kullandı:

Evet karakterim böyle, projelerim var. Oyuncu olacağım. Yeni bir proje var yeni imza attım. Para kazanınca paralarını vereceğim. Adımı da, soyadımı da ailem yüzünden değiştirdim. Bunların soyismini bile kullanmak istemiyorum. Ezel Bayraktar'ı seviyorum.

Abi ile Yenge Uyuşturucu Satıyor ve Hırsızlık Yapıyor 

İlk programa katıldığında abisinin hırsızlık ve uyuşturucu satıcılığı yaptığını iddia eden Ömer, abisinin onu uyuşturucu satmaya zorladığını da söyledi. Ancak abi ve yenge tüm bu iddiaları yalanladı.