Müslüm ve Bergen'in Ekibi Kollarını Sıvadı: Huysuz Virjin Filmi İçin Start Verildi

Müslüm ve Bergen'in Ekibi Kollarını Sıvadı: Huysuz Virjin Filmi İçin Start Verildi
Bir süredir hazırlıkları devam eden 'Huysuz Virjin' filmi için start verildi. Müslüm ve Bergen filmlerinin yaratıcı kadro ekibinin çalışmalara başladığı bu yeni filmin 2023 yılında vizyonda olması bekleniyor.Müslüm ve Bergen'in...

Bir süredir hazırlıkları devam eden 'Huysuz Virjin' filmi için start verildi. Müslüm ve Bergen filmlerinin yaratıcı kadro ekibinin çalışmalara başladığı bu yeni filmin 2023 yılında vizyonda olması bekleniyor.

Müslüm ve Bergen'in Ekibi Göreve Başladı 

Sahne adı Huysuz Virjin olan şarkıcı, kantocu ve sunucu Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor! 2020 yılında KOAH hastalığından hayatını kaybeden Dursunoğlu'nun yaşamını anlatacak olan filmde, Bergen ve Müslüm'ün arkasındaki ekip olacak. Bergen ve Müslüm'ü izleyenler ise Huysuz Virjin filmine karşı büyük bir beklenti içinde!

Projenin Baş Danışmanı: Armağan Çağlayan 

Öte yandan Huysuz Virjin'in hayatının anlatılacağı bu filmin senaryosu Sema Kaygusuz, Gülay Batur, Sıla Beyazıt, Yıldız Beyazıt ve Esen Beyazıt'a ait.

Projenin baş danışmanlığını Armağan Çağlayan'ın üstlendiği ve H. Oğuz Müftüoğlu'nun avukatlığını yaptığı yapımın 2023 yılında vizyonda olması öngörülüyor.