Nahit Şenyurt Atış Poligonu İçin Arazi ve Trap Makineleri Hazır

Nahit Şenyurt Atış Poligonu İçin Arazi ve Trap Makineleri Hazır
Enez Avcılar ve Atıcılar Derneği, Enez için önemli bir projeyi gerçekleştirme çabasında.

Edirne'nin Enez ilçesinde son günlerde çalışmalarını hızlandıran Enez Avcılar ve Atıcılar Derneği, Enez için önemli bir projeyi gerçekleştirme çabasında. Enez’de bir atış alanı yaratma çabasındaki Dernek bu konuda Enezli yardımsever Nahit Şenyurt'un kendilerine ücretsiz tahsis ettiği 5 dönümlük alanda bu projesini hayata geçirecek.

Bu konuda bilgi veren Dernek Başkanı Yalçın Bitikli: "Nahit Ağabeyimiz Derneğimize 5 dönümlük bir arazisini tahsis etti. Bu bizim hayal edemeyeceğimiz kadar önemli bir katkı. Kendisine minnettarız. Enezliler ve tüm bölge avcıları Nahit Şenyurt ismini unutmayacaktır. Enez-İpsala Yoluna cepheli bu arazide baltrap projemizi gerçekleştireceğiz. Kendisi ile geçici bir sözleşme imzaladık. Kendisinin avukat olan kızı önümüzdeki günlerde daha kapsamlı bir sözleşme örneği gönderecek. Bu kompleksin adı Nahit Şenyurt Trap Atış Poligonu olarak şimdiden belirlendi." dedi.

Dernek Başkanı Bitikli bu konuda kendilerine destek sözü veren Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı'nın girişimi ile trap makinelerinin de siparişinin verildiğini öğrendiğini belirterek: "Kilit taş fabrikası Müdürü Rahut Küçük beni aradı ve bu müjdeyi verdi. Trap makinelerimizin sol, orta, sağ olmak üzere 3 yönlü Trapmak marka olduğunu ve sipariş edildiğini söyledi. Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın Rahut Küçük'e ve katkı veren herkese Derneğimiz, Enez’imiz, bölgemiz ve ülkemiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi. Edirne Jet Haber