Ne Gratis, Ne Rossmann! Varsa Yoksa Watsons! Yetişen Alır Pek Çok Ürün Yarı Fiyatına Satılıyor!

Ne Gratis, Ne Rossmann! Varsa Yoksa Watsons! Yetişen Alır Pek Çok Ürün Yarı Fiyatına Satılıyor!
Kişisel bakım ürünleri denince akla gelen mağazalardan biri olan Watsons, yeni indirimleriyle herkesin yüzünü güldürdü. Sık sık duyurduğu indirim haberleri sayesinde büyük kitlelerin tercih ettiği bir mağaza haline gelen Watsons,...

Kişisel bakım ürünleri denince akla gelen mağazalardan biri olan Watsons, yeni indirimleriyle herkesin yüzünü güldürdü. Sık sık duyurduğu indirim haberleri sayesinde büyük kitlelerin tercih ettiği bir mağaza haline gelen Watsons, ayrıca çıkardığı Watsons Card'la uygun fiyatlı ürünler satmaya devam ediyor.

Watsons'ın yediden yetmişe herkesin severek kullandığı, ihtiyacı olan kişisel bakım ve kozmetik ürünlerine uyguladığı indirimler yine ses getirdi. Üstelik bu sefer en çok talep edilen ürünleri yarı fiyatına indirdi. %50 indirimin yanı sıra sadece Watsons Card sahiplerine özel ekstra iskontolar duyurdu. Peki, bu ürünler hangileri oldu? Watsons Card indirimleri hangi ürünlerde geçerli?

2-8 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olan %50 Watsons indirimli ürünleri, çok sayıda kullanıcının talebi nedeniyle hızlıca tükenecektir. Bu yüzden elinizi çabuk tutun! Ayrıca, aşağıdaki ürünlerin azlığı sizleri yanıltmasın, çünkü Watsons mağazalarında ve online mağazada aslında bu ürünlerin belki de 5 katı kadar ürün, %50 indirimle sizleri bekliyor olacak.