WHATSAPP'I BIRAK GERÇEKLERE BAK İLYAS AKMEŞE

WHATSAPP'I BIRAK GERÇEKLERE BAK İLYAS AKMEŞE
Nevzat Çolak yazdı...

AKP İl Başkanı İlyas Akmeşe yapmış olduğu basın toplantısında “Edirne'yi birlikte yöneteceğiz” iddiasında bulunmuş.

Ve bunu nasıl yapacaklarını anlatmış...

WhatsApp bilgi hattı kurmuşlar. Buraya gelen öneri ve eleştirileri incelemek üzere bir komisyon kurmuşlar. Bu komisyon marifeti ile alınan öneriler toplanacak ve Edirne halkı yönetime katılmış olacak..! mış..

Eh devir teknoloji devri… Akıllı telefon kullanan herkes (☺) demokrasinin nimetlerinden yararlanma hakkına sahip olacak ve yönetime katılacak, böylece Edirne birlikte yönetilmiş olacak..!

Mutlaka bu katılma biçimi de faydalıdır. Ama "Birlikte yönetmek" başka bir şey..

Samimiyetinize inanıyor ve  size seslenmek istiyorum..! Sayın İlyas Akmeşe..

Edirne için bir şeyler mi yapmak istiyorsunuz? Kentlinin taleplerini dikkate mi alacaksınız? Bu konuda samimiyetinizi gösterin o zaman..

Hemen buradan başlayın.

Partinizin Milletvekili Fatma Aksal hanımefendiyi uyarın.. neden mi? Çünkü doğru düzgün bilgi sahibi olmadan ve halkın karşı çıktığı Botaş’ın, Saros’a kurmak istediği FSRU iskelesi için yapmış olduğu açıklama dolayısıyla, çünkü bu açıklama mesnetsiz ve talihsiz bir açıklamadır.

Edirne halkı ne derse o diyorsunuz ya Sayın İlyas Akmeşe…

Keşan ve Saros’ta yaşayanlar, FSRU gemi iskelesinin buraya yapılmaması için, Keşan Kent Konseyinin öncülüğünde 40 bin imza topladılar. Bilim insanları ile buluştular, yapılacak olan bu iskelenin orada nasıl bir doğa tahribatı yarattığını, köylerde yaptıkları toplantılar ve basın yoluyla anlattılar. Sazlıdere ve Keşan’da yapılmaya çalışılan ÇED toplantılarına katılıp görüş bildirmeye çalıştılar. Ne görüşleri dinlendi, ne de verdikleri dilekçeler Edirne Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü tarafından teslim alındı.

Hodri meydan sayın başkan.. Edirne halkı Botaş’ın, Saros’a kurmak istediği FSRU iskelesini istemiyor. halkın taleplerine kulak verin..

O iskelenin oraya yapılmasına karşı olduğunuzu açıklayın. Ve yapılmasına engel olun. Ya da bu mücadelenin içinde yer alın.

Yapabilir misiniz? Sayın Başkan, yapabilir misiniz? Sayın İlyas Akmeşe..

Yaparsanız işte o zaman “Edirne'yi birlikte yöneteceğiz” iddianız anlamlı olur.