O İlde Yaşayanlar Müjde! Et ve Et Ürünleri İndirimli Satılacak

O İlde Yaşayanlar Müjde! Et ve Et Ürünleri İndirimli Satılacak
İndirimli olarak satılan ürünler hemen herkes tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son zamanlarda giderek artan gıda fiyatları sebebiyle ocaklarda resmen kazan kaynamamaya başladı. Hal böyle olunca belediyeler kendilerine göre...

İndirimli olarak satılan ürünler hemen herkes tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son zamanlarda giderek artan gıda fiyatları sebebiyle ocaklarda resmen kazan kaynamamaya başladı. Hal böyle olunca belediyeler kendilerine göre önlem almaya başladılar. O ilden indirimli et ve et ürünleri açıklaması gelmesi herkesin dikkatini çekti.

O ilde yaşayanlara belediye tarafından müjde verildi. Yapılan açıklama kapsamında et ve et ürünlerinde indirimli satışlar yapılacağı açıklandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Halkın Kasabı olarak duyuru yapılırken vatandaşlar ürünlere artık indirimli olarak ulaşabilecek. İzmir Ödemiş Et Entegre Tesisinde hazırlanan bu ürünler markete veya kasaba göre uygun fiyatlarla İzmirli vatandaşlara sunulacak.

Etin Kilosu 110 TL!

Bildiğiniz gibi ülke genelinde hemen herkesi etkisi altına almayı başarmış olan enflasyon oranları gıda fiyatlarını da etkilemektedir. Gıda fiyatlarının giderek yükselmesinden dolayı vatandaş kazanını kaynatmakta zorlanmaktadır. Ülke genelinde et fiyatları ilden ile farklılık gösterirken İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama sonucu et fiyatları indirime girdi. Bu kapsamda %100 dana kıyma kilosu 110 TL, kuşbaşı et kilosu 135 TL ve doğal fermente kasap sucuğu kilosu 140 TL’den satılacak.

Belediye Başkanı’ndan Açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından indirimli et ile ilgili açıklama yapıldı. Soyer tarafından yapılan açıklamada:

“Ekonomik anlamda zor günler geçirdiğimiz böyle bir dönemde, hesaplı ve kaliteli eti vatandaşlarımıza ulaştıracağımız için mutluyuz. Kendi yatırımımızla kurduğumuz Ödemiş Et Entegre Tesisi’nde hem karkas olarak kesimi yapılan hem de işlenerek paketlenen et ürünlerimiz, yenilenen marketlerimizde satışa sunulacak. Yoksullukla mücadele çalışmalarımız kapsamında ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın sofralarına katkıda bulunmak bizim için çok kıymetli. Kentliyi iyi, adil, hesaplı ve temiz gıdayla buluşturmaya, marketlerimizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz” denildi.

Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ.