O İlde Yine Korkutan Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu

O İlde Yine Korkutan Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu
Ege Bölgesi’nde yaşanan depremlere bir yenisi daha eklendi. Son depremler, son dakika depremler vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konulardan oluyor. Son dönemde meydana gelen depremlerin sayısında büyük bir artış yaşandı,...

Ege Bölgesi’nde yaşanan depremlere bir yenisi daha eklendi. Son depremler, son dakika depremler vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konulardan oluyor. Son dönemde meydana gelen depremlerin sayısında büyük bir artış yaşandı, depremler art arda yaşanıyor ve yaşanan depremlere dair üst üste bildirimler yayınlanıyor.

Uzman isimler de yaptıkları açıklamalar ile depremlerin daha sık görüleceği ve büyük depremlerin yaşanacağını belirtirken tedbir ve önlemler alınması konusunda uyarılarını her seferinde yapıyor.

Ege Bölgesi'nde Deprem

Ege’de arka arkasına yaşanan depremler çok sayıda vatandaşı korkutuyor. Büyüklükleri değişerek meydana gelen depremlere bir yenisi daha eklendi.

Datça’da Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Muğla’nın Datça ilçesinde deprem yaşandı.

AFAD’ın verilerine göre merkez üssü Datça ilçesi olan depremin 4.1 büyüklüğünde olduğu öğrenildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,2 olarak açıkladı.

Öte yandan Datça'da geçtiğimiz gün sabaha karşı da bir deprem meydana gelmişti. AFAD tarafından yapılan açıklamada, merkez üssü Datça ilçesi olan depremin 3.7 büyüklüğünde olduğu öğrenilmişti.

Meydana gelen depremin saat 05:33’te yaşandığı ve  yerin 7 km derinliğinde meydana geldiği aktarıldı.