Öğrenciler Müjde! Kar Yağışı Sebebiyle Okullar Tatil Edildi

Öğrenciler Müjde! Kar Yağışı Sebebiyle Okullar Tatil Edildi
Adana ve Kahramanmaraş’ı kısa sürede etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle okullar tatil edildi. Özellikle Adana’nın yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Yoğun kar yağışı sebebiyle de Tufanbeyli, ...

Adana ve Kahramanmaraş’ı kısa sürede etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle okullar tatil edildi. Özellikle Adana’nın yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Yoğun kar yağışı sebebiyle de Tufanbeyli,  Aladağ, Feke ve Saimbeyli ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı. Eğitime ara verilmesinin yanı sıra engelli ve hamile kamu personelinin de izinli sayılacağı belirlendi.

Kahramanmaraş’a Kar Engeli!

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde yağan kar sebebiyle Afşin Kaymakamlığı tarafından açıklama yapıldı. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle Afşin’de eğitim öğretime 21 Aralık Çarşamba günü ara verildiği belirlendi.

Yeni bir duyuru gelmediği takdirde 22 Aralık Perşembe günü öğrenciler okuluna devam edecek. Yoğun kar yağışı devam ederse okullar yeniden tatil edilebilir. Yeni açıklama geldiği takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.