Öğrencilerin Zam Protestosuna Belediye Başkanından Cevap: "Mesaj Alındı"

Öğrencilerin Zam Protestosuna Belediye Başkanından Cevap: "Mesaj Alındı"
Kırklareli'de şehir içi ulaşıma yapılan zammı protesto eden öğrencilere belediye başkanından cevap geldi.

Kırklareli'de üniversite öğrencileri, şehir içi ulaşıma yapılan zammı protesto etmişti. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gereğinin yapılacağını söyledi.

Ellerinde "Kamu hizmetleri halk için kullanılsın", "Otostop çekmekten kolumuz koptu", "Okula gidiyoruz ama dönemiyoruz", "3-bej 3-bej naptınız bea!" ve "Mecburuz diye mi? Zam" yazılı pankart ve dövizlerle Kültür Anıt Parkı'nda toplanan öğrenciler, şehir içi ulaşıma yapılan yüzde 20'lik zammın geri alınmasını istemişti.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, öğrencilerin demokratik olgunluklarından dolayı memnun olduğunu söyledi. Kesimoğlu: "Önceki gün Kırklareli’de yaşayan öğrencilerimizden bir grup ulaşım fiyatlarını protesto için sokağa çıktılar. Öncelikle demokratik olgunluklarından dolayı müthiş memnun olduğumu söylemek istiyorum. Devamında da lafı hiç çevirmeden hemen söyleyeyim, MESAJ ALINDI, gerekeni yapacağız." dedi.

"EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI RECEP GÜRKAN DA ÖĞRENCİLERİN SESİNİ DUYSUN"

Bir sosyal medya kullanıcısı, Kesimoğlu'nun paylaşımına yaptığı yorumda şunları söyledi: