ÖTV muafiyetli olarak Renault yeni Taliant 230 bin TL'ye satılmaya başlandı!

ÖTV muafiyetli olarak Renault yeni Taliant 230 bin TL'ye satılmaya başlandı!
Renault sunmuş olduğu yeni Tailant aracı 235 bin TL üzerinden satışa çıkaracağını duyurdu. Aracın kaportası başta olmak üzere iç dizayn yapısı da ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu yeni modeli merak edenler markanın...

Renault sunmuş olduğu yeni Tailant aracı 235 bin TL üzerinden satışa çıkaracağını duyurdu. Aracın kaportası başta olmak üzere iç dizayn yapısı da ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu yeni modeli merak edenler markanın verdiği güvenle indirimli fırsatlardan yararlanarak Tailant modelini almak üzere adım atacaktır.

Hareketli Günler Yaşanıyor!

Son günlerde sıfır araç ve ikinci el araç piyasasında yaşanan yeni gelişmelerden sonra fiyatlarda ciddi oranda düşüşler yaşanıyor. Fiyatlarda yaşanan düşüşlerin ardından Fransız araba üreticisi Renault duruma müdahil olarak yeni marka aracını tanıttı. Yeni Tailant araç 235 bin TL üzerinden satışa çıkarıldı. Araç daha ilk günden yoğun ilgi seline maruz kaldı. Aracın yüksek motor gücü ve tasarım yapısı sürücüleri heyecanlandıran gelişmeler arasında bulunuyor. Renault tarafından sunulan yeni Tailant modeli birçok kişi tarafından beğenilerek takibe alındı. Bu araca sahip olmak isteyenler hemen ödeme seçenekleri ile ilgili bilgi almak üzere bayilere koşturdu.

Yeni Araca İlgi Büyük!

Markanın araçları her açıdan sizlere isteneni sunmak için tasarlanmış araçlar bütünü olarak ön plana çıkıyor. Renault sunmuş olduğu kaliteli hizmet olanaklarıyla son günlerin en çok konuşulan araçlarını piyasaya sürüyor. Sunmuş olduğu araçların hepsi fiyat performans ürünü özelliğine sahip olması kişilerin markaya olan tutumunu artırıyor. Markanın araçlarının 300 bin TL bandının aşağısında satışa sunulmasıyla birçok kişi eski model araçlarını satarak Renault mağazalarına akın ediyor.

Renault son üretmiş olduğu Yeni Taliant aracını piyasaya sürdükten 24 saat sonra yoğun ilgiyle karşılaştı. Çok kısa bir süre içinde binlerce araç tüm dünyada satıldı. Türkiye’de ise kişiler bu araçlara yoğun ilgi göstererek Renault mağazalarına koştular. Markanın gelecek günlerde yeni kampanyalar yaparak araç piyasasında daha uygun düzeyde yeni araçlar üretmesi bekleniyor. Üretilecek olan yeni araçların 200 bin TL bandında piyasada yer edineceği bildiriliyor.