ÖTV muafiyetli Volkswagen otomobil 269 bin 500 TL'ye satışa çıkartıldı

ÖTV muafiyetli Volkswagen otomobil 269 bin 500 TL'ye satışa çıkartıldı
Markalar Ekim ayının gelmesiyle beraber araçlarının yeni fiyatlarını yayınlamaya başladı. Araç almak isteyen kimselerin binek araçların fiyatlarını merak ettiği kadar engelli kimseler de kendilerine tanınan ÖTV muafiyetiyle...

Markalar Ekim ayının gelmesiyle beraber araçlarının yeni fiyatlarını yayınlamaya başladı. Araç almak isteyen kimselerin binek araçların fiyatlarını merak ettiği kadar engelli kimseler de kendilerine tanınan ÖTV muafiyetiyle beraber sıfır bir araç alıp alamayacaklarını araştırmaya devam ediyorlar. Çünkü engelli bireylerin sosyal hayata karışmasında ve ihtiyaçlarını gidermesinde en büyük yardımcılarından birisi binek araçlar oluyor.

https://edirnejethaber.com/volkswagen-tiguan-suv-eylul-2022-guncel-fiyat-listesi/

Engelli Kimseler Fiyatları Beğendi

Sağlamlığı ve uzun kullanım ömrü ile bilinen Alman otomobillerinin en güzel örneklerinden biri olan Polonun uygun fiyatlı bir şekilde listelendiği haberi sosyal medyada hızlıca yayıldı. Araç fiyatlarının 400.000 TL’nin üzerine çıkmasıyla beraber araçlar artık yasal muafiyet sınırlarının üzerinde kaldığından dolayı engelliler kendilerine araç almakta zorlanıyordu.

Markanın yaptığı bu kampanyayla beraber ÖTV muafiyetli araç fiyatları oldukça uygun bir noktaya çekildiğinden engelli bireyler için adeta fırsat doğdu diyebiliriz. Uzun vadeli bir kredi ile beraber araçlar düşük aylık ödemelerle alınabilir. Konuyla ilgili daha fazla bilgi almayan isteyen kimselere ise Volkswagen bayilerini ziyaret etmelerini öneririz.

KDV Eklenmiş Yeni Fiyatlar

Henüz araç listelerin yeni duyurulduğundan ek maliyetlerle beraber araçların fiyatlarının ne kadar olabileceği ve araçlara takılacak ek donanımların fiyatları ne kadar artıracağı bilinmezken Volkswagen yaptığı açıklamada araç fiyatlarının 400.000 TL ‘nin üzerine asla çıkmayacağını açıkladı. Bu açıklama üzerinden bakarsak 1.0 motor hacmine sahip en düşük özelliklere sahip Poloların KDV eklenmiş yeni fiyatları 269.000 TL’yi aşmayacaktır.

Full paket Poloların KDV’li fiyatları ise 370.000 TL’ye kadar çıkabilir. Fakat motor hacminin durumu nasıl etkileyeceği ile ilgili henüz sosyal medyada bir haber bulunmuyor. Ama motor hacminin 1,8 gibi yüksek değerlerde seçilmesi durumunda fiyatların 400.000 TL’nin altında kalmayacağı ve yüksek olacağı tahmin ediliyor.

https://edirnejethaber.com/255-bin-tlye-cillop-gibi-sifir-yeni-seat-ibiza-bombasi-otv-muafiyetli-satislar-basladi/