Özel Safir Fen ve Teknoloji Lisesi Açıldı

Özel Safir Fen ve Teknoloji Lisesi Açıldı
Özel Safir Fen ve Teknoloji Lisesi öğrenci kayıtlarına başladı.

Geleceğin üreten, çözüm odaklı öğrencilerini yetiştirmeyi amaçlayan Safir Fen ve Teknoloji Lisesi %100’e varan burs imkanlarıyla öğrenci kayıtlarına başladı.

2019 LGS puanına karşılık başarılı olan öğrenciler Fen ve Teknoloji Lisesine kayıt yaptırmaya hak kazanabilecekler.

Özel Safir Koleji Kampüs Müdürü Bahattin Erel, esas amaçlarının problem çözme becerisinin yüksek ve çok yönlü düşünebilen bireyler yetiştirmek olduğunu vurgulayarak, özgün düşünebilen bireyleri yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Erel, açıklamasına şöyle devam etti: “Geleceğin okullarından olan Fen ve Teknoloji Lisesimizde çok başarılı öğrenciler yetişecek ve Türkiye için en gerekli olan son teknolojiyi planlayarak tasarım yapacaklar.”

Okulun uzman öğretmen kadrosu; eylül ayında eğitim faaliyetlerine başlayacak olan Fen ve Teknoloji Lisesi için öncelikli hedeflerinin bilim insanı yetiştirmek ve başarı performansı yüksek öğrencileri en doğru şekilde mesleğe yönlendirmek olduğunu belirttiler.

Özel Safir Fen ve Teknoloji Lisesine kayıt yaptırmak ve sınırlı kontenjandan yararlanmak için 0284 226 00 90 numaralı telefondan randevu alınabilir.