Pamukkale Turizmden Açıklama: "Seferlerde Değişiklik Yok"

Pamukkale Turizmden Açıklama: "Seferlerde Değişiklik Yok"
Köklü ulaşım şirketi Pamukkale Turizm, iflas kararının ardından seferlerde hiçbir değişiklik olmadığını açıkladı.

Türkiye'nin köklü ulaşım firması Pamukkale Turizm'in konkordato talebi reddedilmiş ve şirketin iflasına karar verilmişti. Bu karardan sonra seferlerin devam edip etmeyeceği konusu merak edildi. Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu, konuyla ilgili olarak kamuoyuna açıklama yaptı.

Pamukkale Turizm tarafından "Pamukkale seferleri devam edecek mi?" sorusunun yanıtının verildiği bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada bu döneme özel faaliyet izni alındığı ve seferlerde hiçbir değişiklik olmadığı belirtildi. Ayrıca, bugüne kadar olduğu gibi bu süreçte de standartlardan taviz verilmeyeceğinin altı çizildi.

Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin ulusal bir değeri, Pamukkale Turizm olarak sizleri sevdiklerinize ulaştırmaya devam etmek üzere çabamızı sürdürmekteyiz.

Bir süredir yaşadığımız olumsuzlukları aşabilmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz başvurular ve hukuki süreçler devam etmektedir.

Seferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp, bu döneme özel faaliyet iznimiz alınmıştır. Tüm çalışmalarımız normal seyrinde devam etmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bu süreçte de standartlarımızdan taviz vermeyeceğiz. Sevgi ve güven ile yıllardır bizi tercih eden tüm yolcularımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır. Destekleriniz için yürekten teşekkürler."

"KARARA İTİRAZ EDİYORUZ"

Denizli Gazetesine açıklama yapan Pamukkale Turizm'in sahiplerinden Mazlum Bababalım, Pamukkale Turizm olarak Denizli, Uşak ve İzmir'de davalar açtıklarını; Denizli ve Uşak'ta davaları lehlerine, İzmir'de ise aleyhlerine sonuçlandığını söyledi. Bababalım: "İzmir Ticaret Mahkemesi'nin verdiği karara itiraz ediyoruz. Sonuca göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

1962'DE KURULDU, İLK ÇEVRİMİÇİ BİLET HİZMETİNİ BAŞLATAN FİRMA

Pamukkale Turizm, 1962 yılında Sadık Bababalım tarafından Denizli'de kuruldu. 1972 yılında şirketin merkezi İzmir'e taşındı. Türkiye'de ilk şehir içi servis sağlayan ve ilk çevrimiçi bilet-rezervasyon hizmetini başlatan firmadır.