Prof. Dr. Cem Say, 'Yapay Zeka' Söyleşisi Düzenleyecek

Prof. Dr. Cem Say, 'Yapay Zeka' Söyleşisi Düzenleyecek
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Say, Edirne'de yapay zeka konulu bir söyleşi düzenleyecek.

"50 Soruda Yapay Zeka" kitabının yazarı ve Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Say, Edirne'de "Yapay Zeka" konusunda söyleşi düzenleyecek.

Yapay zeka deyince Türkiye'de akla gelen ilk isimlerden biri olan Prof. Dr. Cem Say, Edirne Barosunun organizasyonuyla 7 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 16.00'da Edirne Barosu Konferans Salonu'nda "Yapay Zeka" konulu söyleşi düzenleyecek.

Söyleşinin konu başlıkları arasında "Yapay zeka nedir?", "Geleceği nasıl şekillendirecek?" ve "Hukukta nasıl kullanılır?" başlıkları yer alıyor.

Ayrıca söyleşinin sonunda Prof Dr. Cem Say, "50 Soruda Yapay Zeka" kitabını imzalayacak.

"YAPAY ZEKA ELEKTRİĞİN İCADI KADAR GERÇEK VE HAYATIMIZDA ELEKTRİK KADAR OLACAK"

Prof. Dr. Cem Say, 23 Aralık 2018 Pazar günü Büyükçekmece'de düzenlenen "Yapay Zeka" konu başlıklı seminerde: "En başta şunu ifade etmeliyim, yapay zeka elektriğin icadı kadar gerçek ve hayatımızda elektrik kadar olacak. Bir ulaşılamazı görüp, hayal edip, imkansızı imkanlı hale dönüştürme işi." şeklinde konuşmuştu.