Renault Clio araçlarda büyük indirim yalnızca bugün için geçerli

Renault Clio araçlarda büyük indirim yalnızca bugün için geçerli
Fiyat listesine baktığımızda markanın Clio modelinin fiyatının oldukça düştüğünü söylemek mümkün. Ülkemiz de sevilerek kullanılan Clio modeli için B segmenti araçlar içinde üst sıralarda diyebiliriz. Donanımlı olan...

Fiyat listesine baktığımızda markanın Clio modelinin fiyatının oldukça düştüğünü söylemek mümkün. Ülkemiz de sevilerek kullanılan Clio modeli için B segmenti araçlar içinde üst sıralarda diyebiliriz. Donanımlı olan araç görünümüyle de gözleri üstüne çevirecek bir araç isteyenlerin de beğenebileceği bir modeldir. Bu araç markasının sunduğu yüksek modellerden birine sahip olmak isteyenler yapılan açıklamaları çok dikkatli takip etmeye başladılar.

Renault Clio Özellikleri

Geniş bir renk yelpazesine sahip olan Clio 5 farklı motor seçeneği ile sunuluyor. Fakat ülkemizde sadece 3 modeli satıştadır. Ülkemizde satılan modellerden 1.0 SCe, 65 beygir güce sahiptir. Şehir içinde yaklaşık 6 litre yakıt tüketmekte ve manuel şanzımana sahiptir. 1.0 TCe X-Tronic modeli ise 90 beygir güce sahiptir. 6 litre yakıt tüketimine sahiptir. Otomatik şanzımanlıdır. 1.0 TCe ECO ise 100 beygir güç üretmektedir.

Benzinli ve LPG’li olmak üzere iki farklı tipi bulunmaktadır. Şehir içi yakıt tüketimi 8 litre civarındadır. Manuel şanzımanlıdır. Donanım paketleri ise joy, touch ve icon olmak üzere üç çeşittir. Bu modeller son dönemde en çok tercih edilen modeller olarak biliniyor.

Clio Fiyatları

Bir dönem fiyatı oldukça artmış olan Renault Clio birazda olsa indirime girmiştir. Eğer bir Clio’nuz olsun isterseniz bu fırsatı kaçırmak istemeyeceksiniz. Giriş seviyesi donanım paketine sahip olan Joy 1.0 SCe 65 bg şu an fiyatı 400.000 TL civarındadır. Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg modelinin fiyatı ise 485.000 civarındadır. Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg ise orta seviye donanım paketine sahiptir. Fiyatı ise 500.000 TL civarındadır. Üst seviye donanım paketine sahip olan İcon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg ise 550.000 TL civarında fiyatlara satın alınabilmektedir.