Renault Sıfır Faiz Oranıyla Otomobil Alma İmkanı Sağlıyor! Detaylar Belli Oldu

Renault Sıfır Faiz Oranıyla Otomobil Alma İmkanı Sağlıyor! Detaylar Belli Oldu
Fransa merkezli otomobil devi Renault, pek çok araç modelini ülkemizde satışa çıkarıyor. Ülkemizde kullanıcılar ile buluşturduğu otomobiller ile dikkat çeken Renault, kampanyalar düzenlemeyi sürdürüyor. Şirketten gelen son...

Fransa merkezli otomobil devi Renault, pek çok araç modelini ülkemizde satışa çıkarıyor. Ülkemizde kullanıcılar ile buluşturduğu otomobiller ile dikkat çeken Renault, kampanyalar düzenlemeyi sürdürüyor. Şirketten gelen son açıklamaya göre, sıfır faizli kredi imkanı sağlanacak.

Renault Sıfır Faizli Kredi Detayları

2022 model Clio, Megane Sedan, Yeni Taliant, Captur, ZOE, Kadjar, Koleos ve Talisman modellerinde geçerli olacak kampanya için Renault'tan açıklama geldi. Şirket tarafından yapılan duyuruya göre, Renault Finans'tan kredi kullanılması koşuluyla geçerli olacak kampanya ile birlikte, 30.000 TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz oranı ile sağlanacak.

Aylık Ödeme Tutarı 2.533 TL

Renault'un yaptığı açıklamada, söz konusu otomobil modellerini almak isteyen ve Renault Finans'tan kredi kullanacak kişilere sağlanan kampanyada, aylık ödeme tutarı 2.533 TL olacak. Kampanyaya ilişkin detaylı bilgilere, Renault resmi internet sitesinden ulaşılabilir.