Safir Koleji Açıldı

Safir Koleji Açıldı
Safir Okulları Edirne Kampüsü, düzenlenen tören ile 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyetlerine başladı. 

Safir Okulları Edirne Kampüsü, düzenlenen tören ile 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyetlerine başladı.

Safir Okulları Edirne Kampüsü'nde düzenlenen törene Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Safir Okulları Kurucu Genel Müdürü Dr. Cemil Keskin katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Safir Okulları Kurucu Genel Müdürü Dr. Cemil Keskin'in konuşmasıyla devam etti. Keskin, yaptığı konuşmada, Safir Okullarının yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetlerinden bahsederek; milli, yerli ve çalışkan bir nesil yetiştirmek için yola çıktıklarını söyledi. Keskin, kendilerini tercih eden velilere teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak özel veya tüzel ayrımı yapmadıklarını söyleyerek: "Çocuklarımıza sadece bilgi ve öğretim programlarını yüklemekle hayata hazırlamak mümkün değildir. Çocuklarımızı spora, sanata ve sosyal etkinliklere de yönlendirmeliyiz. 2017-2018 eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diliyorum. Edirne'ye böyle bir okul kazandırdıkları için Safir Okulları yönetimine teşekkür ediyorum." sözlerini kullandı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise, konuşmasında, kente nitelikli bir kurum kazandırdıkları için kolej yetkililerine teşekkür etti. Yatırım yapmak için Edirne'nin doğru bir tercih olduğunu ifade eden Gürkan: "Çünkü Edirne her anlamda girişimciye, yatırımcıya kucak açan bir kent. Okulun ilimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Gürkan, İl Milli Eğitim Müdürü Cırıt ve beraberindeki heyet, açılış kurdelesini kesti. Tören, okul birimlerinin gezilmesinin ardından verilen kokteyl ile sona erdi.

Safir Okulları Edirne Kampüsü'nde; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi yer alıyor. EJH