Sağanak Yağış Sebebiyle Yollar Kapandı (Video)

Sağanak Yağış Sebebiyle Yollar Kapandı (Video)
Sabah saatlerinden itibaren ara ara etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerine doğru sağanak yağışa döndü.Kentteki yollar kısa sürede göle döndü. Bazı bölgelerde Polis ekipleri tarafından yollar trafiğe kapatıldı. Sadık...

Sabah saatlerinden itibaren ara ara etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerine doğru sağanak yağışa döndü.

Kentteki yollar kısa sürede göle döndü. Bazı bölgelerde Polis ekipleri tarafından yollar trafiğe kapatıldı. Sadık Ahmet, Muammer Aksoy, İlhami Ertem ve Talatpaşa Caddeleri ile bazı sokaklar kısmi olarak trafiğe kapatıldı. İstasyon Mahallesi, Kipa AVM önü, Vali Konağı-Mega Park arası trafiğe kapatılan bölgelerden bazıları.

Çok sayıda evi ve işyerini su bastı. Vatandaşlar kendi imkanlarıyla ve kendi su tahliye pompaları ile sağanak yağışla mücadele ediyorlar. Bazı apartman ve site yöneticileri, belediyenin su basması durumunda vatandaşlara yardım etmediğini ve apartmanlara su pompası alma zorunluluğu getirdiklerini söylüyorlar.

[irp posts="13860" name="Meteoroloji Uyardı: Sağanak Yağış Kuvvetini Artıracak"]

Bir kez daha kentteki altyapı yetersizliği kendini gösterdi. 5 yıla yakın süredir görev yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın hazırladığı altyapı projeleri henüz hayata geçirilemedi.

Meteorolojinin tahminlerine göre, yağışlı havanın çarşamba gecesine kadar etkisini göstermesi, perşembe günü karla karışık yağmur ve cuma günü kar yağışı bekleniyor.