Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı İŞKUR Kura Tarihi Belli Oldu! Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kura Çekimi

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı İŞKUR Kura Tarihi Belli Oldu! Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kura Çekimi
Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamada, 11.317 işçi istihdam edileceği belirtilmişti. İşçi alımına dair açıklama yapılmasının ardından, pek çok kişi başvuruda bulundu. Başvuruların...

Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamada, 11.317 işçi istihdam edileceği belirtilmişti. İşçi alımına dair açıklama yapılmasının ardından, pek çok kişi başvuruda bulundu. Başvuruların tamamlanması ile birlikte, kura çekimi için heyecanlı bekleyiş başladı. Sağlık Bakanlığı işçi alımı için başvuru yapan vatandaşlar, kura çekiminin ne zaman gerçekleşeceği araştırılıyor.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Tarihi

Sağlık Bakanlığı'nın yapacağı 11.317 işçi alımı için kura çekiminin ne zaman yapılacağı belli oldu. Başvuruda bulunana adayların merakla beklediği kura çekimi, 28 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşecek.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Sonuçları

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi için artık sayılı günler kaldı. Kura çekimi pek çok kişi tarafından heyecanla beklenirken, kura çekimi sonuçlarının ne zaman açıklanacağı da araştırılıyor. 28 Aralık 2022 tarihinde yapılacak kura çekiminin ardından sonuçların ilan edilmesi bekleniyor. İşçi alımı hakkında kasım ayında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ''31.183’ü sözleşmeli personel, 11.317’si sürekli işçi olmak üzere, 85.000 yeni çalışma arkadaşından ilk etapta 42.500’ünün alımı için dün Başvuru Kılavuzları İŞKUR’A, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listeler ÖSYM’YE GÖNDERİLDİ. Hepimize hayırlı olsun.'' ifadelerine yer vermişti.