Saraçlar İkiye Bölündü

Saraçlar İkiye Bölündü
Edirne'de trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi adeta ikiye bölündü.

Edirne'de etkili olan bunaltıcı sıcaklar nedeniyle Saraçlar Caddesi adeta ikiye bölündü. Hava sıcaklıklarının 42 dereceye kadar yükseldiği Edirne'de vatandaşlar, Saraçlar Caddesi'nin gölge bölümlerine sığındılar. Caddenin güneş alan bölümlerinin ise boş olduğu gözlendi.

Edirne'de etkili olan yüksek hava sıcakları nedeniyle trafiğe kapalı Edirneliler ve Edirne'ye gelen misafirler, Saraçlar Caddesi'nde güneşten korunmak için caddenin gölge bölümlerinde yürüdü. Caddenin güneş alan bölümlerinin ise boş olduğu gözlendi.

HAFTA BOYUNCA 40 DERECENİN ÜZERİNDE

Hafta sonunu güneş ışınlarından korunmak için gölgede geçiren Edirneliler, bugünden itibaren cuma gününe kadar da gölge aramaya devam edecekler.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava sıcaklıkları ile ilgili yaptığı tahminlerde Edirne’de bugün en düşük sıcaklık 23, en yüksek sıcaklık ise 42 derece olarak açıklandı. Hava sıcaklıkları salı günü en düşük 24, en yüksek 42 derecek; çarşamba günü en düşük 23, en yüksek 42 derece olacak. Perşembe günü ile birlikte sıcaklıklar düşmeye devam ederken, termometrelerin 40'ın altına göstermesi beklenmiyor. Perşembe günü en düşük sıcaklığın 22, en yüksek sıcaklığın 41 ve cuma günü en düşük sıcaklığın 21, en yüksek sıcaklığın 40 derece olarak ölçülmesi tahmin ediliyor. EJH