Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Şehit Ailesini Ziyaret Etti
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tunceli'de 1997 yılında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen İstiklal Vardar'ın ailesini ziyaret etti. Gürkan, vatan uğruna canını veren şehitleri bir kez daha saygı ve şükranla andıklarını ifade etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tunceli'de 1997 yılında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen İstiklal Vardar’ın annesi Mihriban ve babası Ali Nermin Vardar'ı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle ziyaret etti. Aileye bir kez daha başsağlığı dileyen Gürkan: "Bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Sizler şehidimizin bize emanetisiniz, bu vatan için çok kıymetlisiniz. Hiç şüphesiz; her karış toprağı kanla sulanan bu vatanda sonsuza kadar bayrağımız dalgalanmaya devam edecek." şeklinde konuştu.

Gürkan: "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz şuanda Afrin'de terör örgütlerine karşı Zeytin Dalı Harekatı'nı gerçekleştirmekte. Harekatın başarılı olmasını ve ülkemizdeki en büyük sorun olan terörün biran önce son bulmasını diliyorum. Dualarımız, Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için." dedi. Edirne Jet Haber