Şehit Ateşi Edirne'ye Düştü

Şehit Ateşi Edirne'ye Düştü
İş bulamayıp sözleşmeli er olan 25 yaşındaki Sercan Fidan, Hakkari'de silahlı saldırıda şehit oldu.

İş bulamayıp sözleşmeli er olan 25 yaşındaki Sercan Fidan, Hakkari'de PKK'li teröristlerin Kuzey Irak'tan düzenlediği silahlı saldırıda şehit oldu. Fidan'ın acı haberi memleketi Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Küplü beldesindeki babasının evine verildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Tekeli köyünde bulunan üs bölgesinde PKK'li teröristlerin Kuzey Irak tarafından düzenlediği saldırıda sözleşmeli er Sercan Fidan ile birlikte 1 sivil işçi şehit oldu, 2 askeri personel yaralandı.

Şehit ailesine haberi Uzunköprü İkinci Hudut Tabur Komutanı Yarbay Armağan Paytoncu verdi. Oğullarının şehit haberini alan Zeynep ve Refik Fidan çifti, sinir krizleri geçirdi. Baba ocağının bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehit Sercan Fidan'ın amcası İbrahim Fidan, haberi sosyal medyada gördüğünü söyledi. Şehit Sercan Fidan'ın iş bulamadığı için nisan ayında sözleşmeli er olduğunu belirten amcası İbrahim Fidan: "Artık bu terör bitsin, başkasının canı yanmasın. Çok hızlı bir çocuktu, yazık oldu." dedi. EJH

[irp posts="10291" name="Son Yolculuğuna Uğurlandı"]