Sevgilisini Otogara Bıraktı, Eve Giderken Feci Şekilde Hayatını Kaybetti

Sevgilisini Otogara Bıraktı, Eve Giderken Feci Şekilde Hayatını Kaybetti
Edirne-Çanakkale yolu Korudağ mevkisinde 36 yaşındaki İsmail Hakkı Cunedioğlu, motosikleti ile bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.Kaza, 1 Eylül Pazar günü saat 18.00 sıralarında Edirne-Çanakkale Korudağ mevkisi Gelibolu...

Edirne-Çanakkale yolu Korudağ mevkisinde 36 yaşındaki İsmail Hakkı Cunedioğlu, motosikleti ile bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.

Kaza, 1 Eylül Pazar günü saat 18.00 sıralarında Edirne-Çanakkale Korudağ mevkisi Gelibolu istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 1915 Çanakkale Köprüsü projesinde iş güvenliği şefi olarak çalışan 36 yaşındaki İsmail Hakkı Cunedioğlu, sevgilisini Tekirdağ’da otogara bıraktı. Ardından 31 SB 902 plakalı motosikletine binen Cunedioğlu, evine gitmek için yola koyuldu. Bir süre yoluna devam eden Cunedioğlu, Korudağ virajlarına geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenle gidon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön tekerleği kopan motosiklet metrelerce sürüklenirken, sürücü Cunedioğlu hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Cunedioğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Çarpmanın etkisiyle sürücü Cunedioğlu’nun 20 metre sürüklendiği ve kaskın 50 metre ileride bulunduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

AİLE KAZAYI GÖRENLERİN KENDİSİNE ULAŞMASINI İSTİYOR

Cunedioğlu ailesi, kazayı görenlerin kendilerine ulaşmasını istedi. Abisi Hamza Cunedioğlu, Edirne Jet Haber'e gönderdiği mesajında: "Profesyonel binici olan abimin böyle bir yolda kaza yapma ihtimali yoktur. Dışarıdan müdahale ile hakimiyetini kaybedip kazayı yaptığını düşünüyoruz. Kazayı gören veya kaza hakkında bir bilgi duyanların insanlık namına aramalarını rica ediyoruz." dedi.

Telefon numaraları: 0542 225 0188 - 0531 790 7339

Motosiklet tutkunundan geriye motosikletiyle birlikte fotoğrafları kaldı.