Sınav yok: İŞKUR 18-49 yaş arası hastanelere hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alıyor

Sınav yok: İŞKUR 18-49 yaş arası hastanelere hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alıyor
18 ile 49 yaş arası kişilerin işe başvurmaları bekleniyor. İş sahasının gelecek günlerde genişletilerek 50+ yaş üstü bireyleri de kapsaması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Hastanelerde çalıştırılmak üzere eleman...

18 ile 49 yaş arası kişilerin işe başvurmaları bekleniyor. İş sahasının gelecek günlerde genişletilerek 50+ yaş üstü bireyleri de kapsaması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Hastanelerde çalıştırılmak üzere eleman açığı kapsamında kişilere iş istihdamları İşkur tarafından artırılıyor. İşkur hastanelerde çalıştırılmak üzere depo personeli ve temizlik personeli arıyor. Böylelikle kişiler 5500 TL asgari ücret bandında istihdam etme olanaklarına sahip olabilecekler. Bununla birlikte başvuru şartlarının da nasıl olacağı netlik kazanmaya başladı! Sınav ya da mülakatın olmadığı başvuru sürecinde gerekli koşulları sağlayan hemen herkesin işe alınacağı da ifade ediliyor!

Sınav ve Mülakat Yok!

Hastanelerde işe girmek isteyen kişilerden aynı zamanda mülakat ve sınav istenmiyor. Mülakat ve sınav olmadan kişiler bu hizmetlerden yararlanarak ayrıcalıklı bir hizmet olanağına sahip olmuş olacaklar. Kişilere her açıdan geniş standartlar dahilinde sunulan geniş istihdam alanının gelecek günlerde 50 ve 55 yaş aralığına yükseltilmesi bekleniyor. Maaş konusunda da detaylar netleşmeye başladı. Maaş olarak kişilere 5500 TL asgari ücret seviyesinde bir maaş olanağı sunulacak.

Hastaneler İmkanları Genişletiyor!

Hastaneler asgari ücrete çalışacak olan temizlik personelleri arayarak avantajlı bir hizmet deneyiminden yararlanma fırsatlarına sahip olmuş olacaklar. Kişilere özel olarak sunulan bu hizmetlerin geniş standartlar dahilinde ayrıcalıklı koşullar ekseni altında sunulması planlanıyor. İşkur projelerinin gelecek günlerde genişletilerek daha geniş kitlelere ulaştırılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor.

Böylelikle kişiler daha yüksek istihdam pozisyonlarından iş olanaklarına kavuşma fırsatlarına sahip olabilecekler. Kişilere özel olarak sunulan bu hizmetlerin her geçen gün daha fazla genişletilmesi kişilerin elini güçlendiren en önemli olgular arasında bulunuyor. Böylelikle kişiler İŞKUR tarafından yayınlanan pozisyonlara sınavsız ve mülakatsız bir şekilde başvuru yaparak 55500 TL tutarında bir asgari ücret bazında iş imkanlarına erişiyor.