Sokak Basketbol Turnuvası Düzenlenecek

Sokak Basketbol Turnuvası Düzenlenecek
Edirne'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 'Sokak Basketbol Turnuvası' düzenlenecek.

Edirne'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 'Sokak Basketbol Turnuvası' düzenlenecek. 17 yaş ve üstündeki basketbolseverler, kendi takımlarını kurarak başvuruda bulunabilecek.

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Sokak Basketbol Turnuvası'na 17 yaş üstündeki basketbolseverler, kendi takımlarını kurarak başvuruda bulunabilecek. 32 takımın katılımıyla sınırlı olacak turnuvada rakipler kura çekimiyle eşleşecek. Turnuva, Vali Konağı yanında yer alan basketbol sahasında 29 Ekim 2017 Pazar günü saat 13.30'da başlayacak. Turnuvada birinci olan takıma 2 bin TL, ikinci olan takıma bin TL, üçüncü olan takıma 500 TL para ödülü verilecek.

YENİDEN DÜZENLENDİ

Vali Konağı yanında yer alan basketbol sahası, geçen günlerde Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yeni bir görünüme kavuşturulmuştu. 525 metrekarelik alanda yer alan basketbol sahasına beton dökülmüş ve üzerine epoksi astar atılmıştı. 3 kat mavi ve 5 kat yeşil silis kum karışımlı akrilik boyanın uygulandığı alanda yer alan potalar, profesyonel potalarla değiştirildi. Potalar artık sessiz ve ışıklı. Ayrıca saha içine yeni bir aydınlatma sistemi kuruldu.

Takımını kuran sporseverlerin 29 Ekim'de bu heyecana ortak olabileceklerini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan: "Cumhuriyet coşkumuzu gençlerimizle doyasıya paylaşmak istiyoruz. Yeniden düzenlediğimiz basketbol sahamızda bu heyecana ortak olmak isteyen tüm gençlerimizi görmek istiyoruz." dedi.

Turnuvaya katılmak isteyenler Edirne Belediyesinin internet sitesinden detaylı bilgi alabilir. EJH