Sokak Hayvanları Günü'nde Konser, Kermes ve Bisiklet Turu

Sokak Hayvanları Günü'nde Konser, Kermes ve Bisiklet Turu
Edirne Belediyesi ile 22 Dost Eli Derneği, 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyecek.

Edirne Belediyesi ile 22 Dost Eli Derneği, 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyecek. Konser, kermes, bisiklet ve motosiklet turuyla farkındalık yaratılması hedefleniyor.

4 Ekim Cuma günü Edirne Kız Yurdu Konferans Salonu'nda saat 10.30'da "Sokak Hayvanlarının Güncel Sorunları" isimli bir panel gerçekleştirilecek. Aynı saatlerde Edirne Sokak Hayvanları Barınağı'nda Edirne Belediye Bandosu konser verecek.

Saat 12.00'de Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle bisiklet turu düzenlenecek. Tüm halkın katılımına açık olan bisiklet turu Sokak Hayvanları Barınağı'nın önünden başlayarak Bosnaköy, Söğütlük, Karaağaç güzergahında devam edecek ve Edirne Çarşı'da son bulacak.

Yine saat 12.00'de ise motosiklet tutkunları tur düzenleyecek. Karaağaç Yerleşkesi önünden başlayacak olan motosiklet turu Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü, Yıldırım, Yeniimaret, Çarşı istikametinde gerçekleştirilecek.

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikler, saat 14.00’te Saraçlar Caddesi’ndeki kermes ile devam edecek. Kermeste, 22 Dost Eli Derneği üyelerinin yapmış olduğu ürünler satılacak.