Son dakika haberi: 1 Ekim 2022 mahkumlara genel af müjdesi verildi!

Son dakika haberi: 1 Ekim 2022 mahkumlara genel af müjdesi verildi!
Sosyal medya hesabı bağlamında önemli açıklamalar yapan Kemal Kılıçdaroğlu, genel af ile alakalı flaş detayları açıkladı. Hükümet ile bu konuda görüşmeye hazırız şeklinde konuştu.Af konusu ile alakalı titizlikle yönetilmiş...

Sosyal medya hesabı bağlamında önemli açıklamalar yapan Kemal Kılıçdaroğlu, genel af ile alakalı flaş detayları açıkladı. Hükümet ile bu konuda görüşmeye hazırız şeklinde konuştu.

Af konusu ile alakalı titizlikle yönetilmiş bir düzenlemeyi iktidar ile konuşmaya hazırız. Görüyoruz beceremiyorlar, eş güdümlü çözebiliriz. Fakat bu af yalnızca belli başlı suçları kapsayacak; terör, taciz, tecavüz ve benzeri suçlar kapsam dışı kalacak, kader mahkumlarına yönelik olacaktır’’ açıklamasını yaptı.

Açıklamasının devamında baronlara yapılacak bir düzenlemeyi kabul etmeyeceklerini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, ‘’ Şunu da peşinen söyleyeyim, FotoRomancı hiç heveslenmesin, heyecan yapmasın. Baronlara da af maf yok’’ değerlendirmesinde bulundu. Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımı bir saat içerisinde binlerce beğeni aldı.