Sonunda Beklenen Oldu! EYT Açıklaması Cumhurbaşkanı'ndan Geldi

Sonunda Beklenen Oldu! EYT Açıklaması Cumhurbaşkanı'ndan Geldi
Bugün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından önemli müjdeler verildi. Verilen müjdeler arasında EYT de yer aldı. Uzun zamandır gündemde yer edinen EYT müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından...

Bugün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından önemli müjdeler verildi. Verilen müjdeler arasında EYT de yer aldı. Uzun zamandır gündemde yer edinen EYT müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi. EYT ile ilgili çalışmaları tamamlayarak açıklama yapacaklarını belirten Cumhurbaşkanı'nın EYT açıklaması, vatandaşları heyecanlandırmaya yetti.

EYT İle İlgili Çalışmaları Tamamlayacağız!

Türkiye'nin gündeminde önemli bir yere sahip olan emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili araştırmalar son zamanlarda gündem konusu olmayı başardı. Bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası açıklama yapıldı. Kabine toplantısı sonrası yapılan açıklamada gündemde yer edinen EYT ile ilgili de müjde verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT ile ilgili EYT çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp kamuoyuna açıklayacağız açıklamasını yapması dikkatleri çekti. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamada:

"Mahalli idarelerdeki sözleşmelilerden kadroya geçenler sadece mahalli idareler arasında yer değiştirebilecektir. Böylece kamu çalışanlarının önemli bir sorununu daha çözerek, sözleşmeli kadrolu statüsünü daha adil ve sürdürülebilir bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu konudaki hukuki düzenlemenin en kısa sürede Meclis'e sunularak hayata geçmesini sağlayacağız. Yaptığımız bu önemli kamu personel reformunun 424 bin sözleşmelimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum. Emeklilik için yılını doldurup yaş şartını bekleyenler ve geçici işçilerle ilgili çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayıp kamuoyuna açıklayacağız" denildi.