Sözleşmeli Çalışana ve Taşerona Kadro Çıkacak mı? Son Durum Ne?

Sözleşmeli Çalışana ve Taşerona Kadro Çıkacak mı? Son Durum Ne?
Sözleşmeli memur ve taşeron işçiler tarafından merakla beklenen kadro konusu tekrar gündemde! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, konuya yönelik bir açıklama gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın...

Sözleşmeli memur ve taşeron işçiler tarafından merakla beklenen kadro konusu tekrar gündemde! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, konuya yönelik bir açıklama gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'ndan sonra kadro açıklaması yapacağı belirtildi.

Peki, taşeron işçiye ve sözleşmeli memura kadro gelecek mi?

Sözleşmeli Memurlara Kadro Gelecek mi?

Yıllardır gündemdeki yerini koruyan 'sözleşmeliye kadro gelecek mi' sorusu, sonunda 28 Kasım'da yanıtlanıyor! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli personelin çalışma şartlarını değiştireceklerini daha önce açıklamıştı.

Önümüzdeki hafta ya da ay içinde uygulamaya geçirileceği söylenen çalışma şartlarının yanı sıra Bakan Bilgin, Kabine toplantısına dikkat çekti. Pazartesi günü (28 Kasım) gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısından sonra sözleşmeli kadrosuna değinileceğini söyledi.

Taşeronlara Kadro Açılacak mı?

Öte yandan Bakan Bilgin, gerçekleştirilecek olan düzenlemeyle ilgili son bir toplantı daha yapılacağını söyledi. Bu kapsamda da sadece 4B'lilerin olacağını söyledi.