Tarım Kredi Market bugüne özel ayçiçek yağı, şeker, pirinç, un, çay fiyatlarını dibe çekti 

Tarım Kredi Market bugüne özel ayçiçek yağı, şeker, pirinç, un, çay fiyatlarını dibe çekti 
1 Ekim'den beri sık sık indirimler yaparak özellikle temel gıda ürünlerine vatandaşın rahat bir şekilde erişmesini sağlayan marketin bu hafta yapacağı indirimde geniş bir yelpazede ürün indirimi yapacağı çıkan haberlerde...

1 Ekim'den beri sık sık indirimler yaparak özellikle temel gıda ürünlerine vatandaşın rahat bir şekilde erişmesini sağlayan marketin bu hafta yapacağı indirimde geniş bir yelpazede ürün indirimi yapacağı çıkan haberlerde yer aldı. 30’dan fazla ürünün indirime gireceğinin müjdesinin verildiği haberde bu kampanyanın 15 gün boyunca devam edeceği de duyurulmuş. Fırsatları kaçırmak istemezseniz her ilde bir şubesi bulunan Tarım Gıda Marketlerine bir uğramanızı tavsiye ederiz.

İndirimler Büyük Bir Hızla Geliyor!

Tarım Kredi Marketlerinin bu hafta yaptığı indirim kampanyası için devasa desek abartmış olmayız. Bu indirimlerle beraber kışlık bütün ihtiyaçlarınızı gidermeniz mümkün olacak. Yarım kilo Çaykur Tiryaki çay fiyatı 36 TL civarına düşmüş durumda. 5 kiloluk Anadolu marka Osmancık pirincin fiyatı ise 77 TL civarına kadar indi. Bunun yanında et ürünlerinde de ucuzluk mevcut. Tarım Kredi Marketlerinin kendi ismiyle çıkardığı kangal sucuğun fiyatı 28 TL civarında, yine aynı markanın kıymasının 400 gramı 47 TL civarına fiyatlara satılıyor. Erpiliç 2 kilogram kanat fiyatı ise 100 TL civarında fiyatlara marketlerde bulunabiliyor.

Gıda ve Temizlik Ürünleri Ucuzladı

Eğer uygun fiyata nerden peynir alırım diyorsanız bu hafta mutlaka Tarım Kredi Marketlerine gelmenizi öneririz. Tarsüt klasik 600 gramlık Peynir 40 TL civarına satılıyor. Tarım Kredi markasına ait olgun 600 gramlık keçi-inek karışık peynir ise 48 TL civarında satılıyor. Marmara Birlik’  siyah 500 gramlık zeytini 17 TL gibi uygun fiyatlarla satılıyor. Henüz patates ve soğan almadıysanız bu ürünleri de uygun fiyatlı olarak Tarım Kredi Marketlerinden alabilirsiniz. Patatesin kilogram fiyatı 6 TL iken kuru soğanın kilogram fiyatı 5 TL civarında fiyatlara satılıyor. Ayrıca sıvı sabun çeşitlerinin 4 litrelik paketleri de 36 TL civarında fiyatlara marketlerde bulunabiliyor.