THY yüksek maaşla binlerce personel alımı yapıyor! İşte kadrolar şartlar

THY yüksek maaşla binlerce personel alımı yapıyor! İşte kadrolar şartlar
Alınacak personel ile ilgili da değerlendirmeler yapan Bolat, ‘’Pilot alımlarına başladık. 2000 vatandaş başvurdu, 700 pilot alacağız. 400 pilot gelecek. 1100 pilot önümüzdeki yıl THY filosuna katılacak. 1500'e yakın kabin...

Alınacak personel ile ilgili da değerlendirmeler yapan Bolat, ‘’Pilot alımlarına başladık. 2000 vatandaş başvurdu, 700 pilot alacağız. 400 pilot gelecek. 1100 pilot önümüzdeki yıl THY filosuna katılacak. 1500'e yakın kabin elemanı da alacağız. Herkes resesyon bekliyor ama buna karşın bizim performansımızın değişmeyeceğini öngörüyoruz. Biz bu trendin devam edeceğini düşünüyoruz’’ açıklamasını yaptı.

THY Kabin Memuru Alımı Şartları Belli Oldu

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor

01/01/1992 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olmak lazım

En az lise mezunu olmak gerekir

İyi derecede İngilizce biliyor olmak önemlidir.

Adli Sicil Kaydı ve/veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak elzemdir.

Daha önce THY AO veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak.

160-180 cm. arası boya sahip olmak, (Boy-kilo ölçümleri, THY AO veya THY AO’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılmakta olup Ortaklığımız tarafından belirlenen oranlara uygun olmalıdır.)

THY AO Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak.

THY Kabin Memuru Adayı Değerlendirme Süreci

Online İngilizce Testi yapılır

Belge Kontrolü yapılır

İngilizce Mülakatı var

Dövme/Yara izi Kontrolü ve Boy-Kilo Ölçümü yapılır

Kurul Mülakatı var