THY'den Deprem Bölgesi Seferleri Açıklaması! Müdür Bilal Ekşi Tarafından Duyuruldu

THY'den Deprem Bölgesi Seferleri Açıklaması! Müdür Bilal Ekşi Tarafından Duyuruldu
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından yapılan açıklamada, 16 Şubat'tan bu yana Devlet Hava Meydanları İşletmesinin (DHMİ) yayımladığı NOTAM sebebi ile Hatay'a gidiş seferlerinin yolcusuz yapıldığı,...

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından yapılan açıklamada, 16 Şubat'tan bu yana Devlet Hava Meydanları İşletmesinin (DHMİ) yayımladığı NOTAM sebebi ile Hatay'a gidiş seferlerinin yolcusuz yapıldığı, Hatay çıkışında ise normal yolcu alındığı ifade edildi.

Bilal Ekşi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kendilerine deprem bölgesine yapılan uçuşlarla ilgili bazı sorular geldiğini açıkladı.

Deprem bölgesine uçuşların aralıksız sürdüğünü belirten Ekşi'nin ifadeleri şu şekilde:

"Deprem bölgesine uçuşlarımız aksamadan ve sabit 550 lira fiyatla sürdürülmektedir. İmkanlar ölçüsünde ek seferler de konulmaktadır. Hatay'a da bu çerçevede seferlerimiz aksamadan devam etmektedir. Hatay'a 16 Şubat tarihinden itibaren DHMİ'nin yayımladığı NOTAM sebebiyle gidişte yolcu alınmamaktadır. (İnsani yardım ve kurtarma amaçlı yolcular hariç) Hatay çıkışında ise normal yolcu alınmaktadır. Örneğin, 17 Nisan Pazartesi Hatay'dan 7 seferimiz bulunmaktadır."