TOGG Kampanyası Geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Talep Etti

TOGG Kampanyası Geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Talep Etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında basın mensuplarına sorularını cevapladı. TOGG’un kampanya yapmak için kamu bankalarına iyi bir fırsat olacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan,...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında basın mensuplarına sorularını cevapladı. TOGG’un kampanya yapmak için kamu bankalarına iyi bir fırsat olacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 sene içinde 1 milyon adet üretileceğini ve zırhlı versiyonunun da yapılmasını istediğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un akıllı ve güçlü bir araç olduğunu da ifade ederek, “Togg’un tüm yönetimiyle görüşmeleri yapıp, kamu bankalarını süratle bir araya getireceğiz. Önümüzdeki 7 yılda 1 milyon TOGG yollarda olacak. Yollarda TOGG’u görmek bize ayrı bir zevk verecek. Bu akıllı aracın yanında güçlü bir motora sahip. Kendileri ile şunu da konuşmak istiyorum. Acaba TOGG’un zırhlısını da yapabilir misiniz? İş adamları için olabilir, makam araçları için olabilir. Zırhlıda en ileri olan şu an Mercedes. Buradan tabi Gürcan Bey’e seslenmiş oluyoruz. Bunun da çalışmasını mesai arkadaşları ile yapacaktır diye düşünüyoruz.” dedi.