TOKİ Kura Çekimi Devam Ediyor! 2-13 Ocak TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller Açıklandı

TOKİ Kura Çekimi Devam Ediyor! 2-13 Ocak TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller Açıklandı
İlk Evim İlk İş Yerim projesi için başvuruda bulunan pek çok kişi, kura çekimi takvimini yakından takip ediyor. Bu kapsamda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının...

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için başvuruda bulunan pek çok kişi, kura çekimi takvimini yakından takip ediyor. Bu kapsamda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceğini açıkladı. Bakan Kurum'un açıklamasının ardından, güncel kura takvimine ilişkin araştırmalar hız kazandı.

TOKİ Kura Çekimi Takvimi Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 13 Ocak 2023 tarihine kadar hangi illerin kurasının çekileceğini açıkladı. Bakan Kurum paylaşımına göre, ilerleyen günlerde kura çekimi yapılacak iller şöyle:

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 konut

2-5 Ocak 2023: Hatay 5 bin 25 konut

6 Ocak 2023: Osmaniye 1550 konut

7-8 Ocak 2023: Kahramanmaraş: 3 bin 101 konut

10-13 Ocak 2023: Adana 6 bin 356 konut

TOKİ Kura Çekimi Sonuç Sorgulama

TOKİ kura çekimi il il devam ederken, sonuçların nasıl öğrenileceği merak ediliyor. İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuran kişiler, e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak ”Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” hizmeti aracılığıyla sonuçlara ulaşabilecekler. Kura çekimleri, toki.tv ve TOKİ'nin resmi Youtube kanalı üzerinden takip edilebilir.