TOKİ Kura Çekimi Takvimi Belli Oldu! 3-8 Şubat Kura Çekimi Yapılacak İller

TOKİ Kura Çekimi Takvimi Belli Oldu! 3-8 Şubat Kura Çekimi Yapılacak İller
İlk Evim İlk İş Yerim projesi için geçtiğimiz aylarda başvurular kabul edilmişti. Söz konusu projeye milyonlarca kişi başvuruda bulunurken, başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. Bu kapsamda, her geçen...

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için geçtiğimiz aylarda başvurular kabul edilmişti. Söz konusu projeye milyonlarca kişi başvuruda bulunurken, başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. Bu kapsamda, her geçen gün farklı bir şehrin kura çekimi gerçekleştiriliyor. Ev sahibi olmak için İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuruda bulunan kişiler, güncel kura çekimi takvimi ile ilgili araştırmalar yapıyorlar.

TOKİ Kura Çekimi 3-8 Şubat

İlk Evim İlk iş Yerim projesinde her geçen gün farklı bir şehrin kura çekimi yapılırken, şubat ayı kura çekimi takvimi de merak ediliyor. Bu çerçevede, 3-8 Şubat tarihleri arasında kura çekimi yapılacak olan iller şu şekilde:

1-3 Şubat Manisa 4 bin 94 konut

4 Şubat Uşak 1050 konut

5-6 Şubat Kütahya 2 bin 280 konut

7-8 Şubat Afyonkarahisar 3 bin 125 konut

TOKİ Kura Çekimi Sonuç Sorgulama

TOKİ kura çekimleri pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Kura çekimlerine dair detaylar araştırılırken, sonuçların nasıl öğrenileceği de merak ediliyor. Kura çekimlerinin tamamlanmasının ardından, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden sonuçlara ulaşılabilir.

TOKİ Kura Çekimi Canlı Yayını

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri canlı olarak yayınlanıyor. Söz konusu kura çekimini canlı olarak takip etmeyen kişiler, kura çekimi gerçekleştirilirken TOKİ'nin resmi Youtube kanalını ya da toki.tv'yi ziyaret edebilirler.

TOKİ İstanbul Kurası Ne Zaman?

TOKİ'ye başvuruda bulunan kişiler güncel kura çekimini yakından takip ederken, İstanbul kurasının ne zaman yapılacağını da araştırılıyorlar. İstanbul kurasının ne zaman gerçekleşeceğine dair henüz kamuoyuna bilgi verilmedi. Önümüzdeki haftalarda, İstanbul kurasının tarihinin de belli olması bekleniyor.