Toyota Corolla, C-HR, Yaris, Cross, Rav4 ÖTV muafiyetli 2022 Ekim ayı fiyat listesi açıklandı

Toyota Corolla, C-HR, Yaris, Cross, Rav4 ÖTV muafiyetli 2022 Ekim ayı fiyat listesi açıklandı
Markanın C-HR, Rav-4 ve Corolla modellerinin ÖTV kalktıktan sonra ki fiyatlarının yine yüksek olduğunu fakat oldukça düştüğünü söylemek mümkün. Bu modellerin hibrit olması yani katı yakıtın yanında elektrikle de çalışması...

Markanın C-HR, Rav-4 ve Corolla modellerinin ÖTV kalktıktan sonra ki fiyatlarının yine yüksek olduğunu fakat oldukça düştüğünü söylemek mümkün. Bu modellerin hibrit olması yani katı yakıtın yanında elektrikle de çalışması kullanıcıların tasarruf etmesini sağlayacaktır. Bu modellerin çevreye verdiği zararın az olması da duyarlı araç kullanıcılarının oldukça hoşuna gitmektedir. Ayrıca bu araçlar aynı klasmanda ki muadillerine göre daha hafif olmakta ve içinde ki rejeneratif frenleme sistemi ile şarjını koruyabilmektedir.

C-HR Fiyat Listesi Belli Oldu

Agresif ve sportif görüntüsüyle kendine hayran bırakan C-HR modeli sıra dışı bir araç isteyen kimseleri fazlasıyla tatmin edecektir. Modelin flame ve passion ve passion x-pack adında üç farklı paketi bulunmaktadır. Flame paketinin fiyatları 800.000 TL civarındadır. Passion paketinde ise fiyatlar bir miktar daha yüksektir. En düşük fiyatlı passion paketi 900.000 TL civarındadır. Aracın görünüşüne katkısı büyük olan siyah tavanlı olan 960.000 TL’nin üzerinde satılırken siyah tavanlı ve JBL ses sistemi özelliğine sahip olan passion x-pack paketine dahil araçlar fiyatları ise 1 milyon TL’ye kadar yaklaşabilmektedir.

Corolla ve Rav-4 Fiyatları Belli Oldu

Şehir içinde kullanılabilecek 4 kapılı bir aile arabası isteyenlerin tercih edebileceği Corolla ve SUV sevenlerin ilgisini oldukça çeken RAV-4 Toyota’nın en beğenilen modellerinin başında gelmektedir. Corolla modelinin dream, flame, flame x-pack ve passion x-pack paketleri bulunmaktadır.

Dream ve flame modellerinin fiyatları 750.000 TL civarındayken passion x-pack modelinin fiyatı 850.000 TL civarındadır. Rav-4 modelinin ise flame, passion ve passion x-pack paketleri bulunmaktadır. En düşük paketi olan Flame modelinin fiyatı 1.5 milyonken en yüksek fiyata satılan passion x-pack paketinin fiyatı ise 1,6 milyon civarındadır. SUV modelinin yüksek güçler üreten bir hibrit motora sahip olması ve ısıtmalı koltuklar, çarpışma önleyici sistem gibi gelişmiş özellikleri fiyatının yükselmesine sebep olmaktadır.