Trakya'da bir köy ve sokak karantinaya alındı

Trakya'da bir köy ve sokak karantinaya alındı
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) vaka sayılarındaki artış nedeniyle, Trakya bölgesinde bir köy ve bir sokak 14 gün süreyle karantinaya alındı.Kırklareli'nde koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle bir köy ve bir sokak...

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) vaka sayılarındaki artış nedeniyle, Trakya bölgesinde bir köy ve bir sokak 14 gün süreyle karantinaya alındı.

Kırklareli'nde koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle bir köy ve bir sokak karantina altına alındı. Çin'de başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek için Kırklareli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, artış gösteren koronavirüs vakaları sebebiyle karantina kararı aldı.

15.10.2020 tarih ve 2020/120 sayılı karar kapsamında; Babaeski ilçesi Büyükmandıra Beldesi Bağlar Sokağı ile Babaeski ilçesi Taşağıl köyü 15.10.2020 tarihinden 29.10.2020 tarihine kadar karantina altına alındı. Alınan kararlara aykırı hareket edenler hakkında Türk Ceza Kanununun 195. maddesi uyarınca yetkili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.