Türk Hava Yolları Duyurdu! Uçak Biletinde Dev İndirim!

Türk Hava Yolları Duyurdu! Uçak Biletinde Dev İndirim!
Türk Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinde yer alan bilgilere göre erken rezervasyon imkanından faydalanmak isteyen müşterilere müjde verildi. Site üzerinde yer alan bilgiler kapsamında 8 Kasım ile 9 Kasım tarihlerinde sadece...

Türk Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinde yer alan bilgilere göre erken rezervasyon imkanından faydalanmak isteyen müşterilere müjde verildi. Site üzerinde yer alan bilgiler kapsamında 8 Kasım ile 9 Kasım tarihlerinde sadece yurt içi uçuşlarda geçerli olmak üzere 1 Mart 2023 ile 14 Nisan 2023 tarihleri arasında tek yöne gidiş bileti alan kişiler için uçak bileti fiyatı 399 TL’den satışa sunulacaktır.

Türk Hava Yollarının İstanbul Havalimanı Çıkışlı yurt içi, tek yön, direkt ve ekonomi sınıfları için geçerli olacak uçuşlarda Kuzey Kıbrıs yönüne yapılacak uçuşlar geçerli olmayacaktır. Yalnızca Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda geçerli olacak olan kampanya Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılacak uçuşlarda, Anadolujet uçuşlarında geçerli olmayacaktır.

THY Ucuz Bilet Tarihi Ne Zaman?

THY Ucuz Bilet Tarihi bilet alacak kişiler tarafından araştırılmaktadır. Erken rezervasyon fırsatını sunan Türk Hava Yolları ucuz bilet kampanyasıyla yolcularını memnun etmeyi başardı. Eğer 8 Kasım ve 9 Kasım tarihlerinde 1 Mart 2023 ve 14 Nisan 2023 tarihleri arası için tek yön uçak bileti alırsanız bu kampanya geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında uçak bileti 399 TL’den satışa sunulmaktadır.

THY Ucuz Bilet Ne Kadar?

THY Ucuz Bilet ne kadar? Sorusu kampanyadan sonra araştırılmaya başlandı. THY ucuz bilet:

EcoFly sınıfında alınırsa 399 TL,

ExtraFly sınıfında alınırsa 519 TL,

PrimeFly sınıfında alınırsa 549 TL olmaktadır.

Türk Hava Yolları tarafından koyulan kural kapsamında Ecofly sınıfında alınan biletlerde değişiklik ve iptal yapılamayacaktır.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.