Türkiye Güne Depremlerle Uyandı! 2 İlde Birden Deprem Yaşandı

Türkiye Güne Depremlerle Uyandı! 2 İlde Birden Deprem Yaşandı
Son zamanlarda depremler giderek sıklaştı. Ege Bölgesi başta olmak üzere yurdun dört bir yanında depremler yaşandığına yönelik yeni bildirimler yapılıyor. Meydana gelen depremlere yenileri eklendi.Türkiye bir güne daha depremlerle...

Son zamanlarda depremler giderek sıklaştı. Ege Bölgesi başta olmak üzere yurdun dört bir yanında depremler yaşandığına yönelik yeni bildirimler yapılıyor. Meydana gelen depremlere yenileri eklendi.

Türkiye bir güne daha depremlerle uyandı ve 2 ilde de deprem meydana geldiği açıklandı.

Bingöl'de ve Çanakkale açıklarında depremler meydana geldi.

3.3. Büyüklüğünde Deprem

AFAD tarafından edinilen bilgiye göre, saat 07.25 sıralarında merkez üssü Bingöl’ün Karlıova ilçesinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı ifade edildi.

3.5 Büyüklüğünde Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından açıklanan verilere göre  Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında saat 09.01'de yaşanan deprem 3.5 büyüklüğünde meydana geldi. AFAD verilerine göre deprem, yerin 7.03 kilometre derinliğinde yaşandı.