Türkiye Para Birimi Olarak Euro'ya Geçsin Önerisi Sosyal Medyanın Gündeminde!

Türkiye Para Birimi Olarak Euro'ya Geçsin Önerisi Sosyal Medyanın Gündeminde!
Gazeteci Nagehan Alçı, tartışma programlarında çıkışları, sosyal medya paylaşımları ve köşe yazılarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Alçı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile büyük ses getirdi.''Türkiye'de...

Gazeteci Nagehan Alçı, tartışma programlarında çıkışları, sosyal medya paylaşımları ve köşe yazılarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Alçı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile büyük ses getirdi.

''Türkiye'de Euro'nun Geçerli Tek Para Birimi Olmasını İstiyorum''

Gazeteci Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından gündeme ilişkin paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Alçı son paylaşımında ''AB'ye Türkiye'nin tam üye olması muhteşem bir hedef. Türkiye'de Euro'nun geçerli tek para birimi olmasını ve hepimizi mahveden TL'nin artık tarihe karışmasını istiyorum. Kıbrıs ve Ege adaları ihtilafının, 1915 ile Ermeni meselesi ve Kürt sorununun çözümü de AB tam üyeliğindedir..'' ifadelerine yer vererek, Türkiye'de para birimi olarak TL yerine Euro kullanılmasının pek çok sorunun çözümüne katkı sağlayacağını belirtti.

Nagehan Alçı Kimdir?

1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Nagehan Alçı,  İstanbul Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi'nde eğitim gördükten sonra, çeşitli gazetelerde ve TV programlarında yer aldı. Programlardaki çıkışlarıyla büyük ses getiren Alçı, aktif olarak Habertürk ekranlarında gündeme ilişkin yorumlarda bulunuyor.