Tüyler Ürperten Olay... 12 Yaşındaki Kız Çocuğu Okul Tuvaletinde Cinayet İşledi!

Tüyler Ürperten Olay... 12 Yaşındaki Kız Çocuğu Okul Tuvaletinde Cinayet İşledi!
Yaşanan tüyler ürpertici olayda Mersin'deki 12 yaşındaki bir kız, Fatmanisa Yürekli isimli sınıf arkadaşını, sınavdan düşük not aldığı için kendisiyle alay ettiği gerekçesiyle öldürdü.Yürekli'yi su hortumuyla döven...

Yaşanan tüyler ürpertici olayda Mersin'deki 12 yaşındaki bir kız, Fatmanisa Yürekli isimli sınıf arkadaşını, sınavdan düşük not aldığı için kendisiyle alay ettiği gerekçesiyle öldürdü.

Yürekli'yi su hortumuyla döven ve daha sonra bıçaklayan E.D. kaçmaya başladı.

Not Yazıp Tuvalete Çağırmış 

Mersin Hüseyin Okan Merzeci Ortaokulu'nda saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, E.D. isimli kız öğrenci, aynı sınıfta eğitim gördüğü Fatmanisa Yürekli'yi not yazarak okulun tuvaletine çağırdı. Notu görüp tuvalete giden Yürekli, E.D.'den önce dayak yedi daha sonra da bıçaklandı.

Tuvaletteki hortumla Yürekli'yi döven E.D., evden getirdiği bıçakla arkadaşını boğaz ve karın kısmından ağır yaraladı. Daha sonra E.D. kaçmaya başlarken, diğer öğrenciler durumu okul yönetimine bildirdi.

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri okula gelirken, Fatmanisa Yürekli hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabasına karşın kız çocuğu kurtarılamadı.

12 Yaşında Çocuk Gözaltında

Yakalanıp polis merkezine götürülen E.D., sınavdan kötü not altığı için kendisiyle alay ettiğini, bu nedenle de onu öldürdüğünü söyledi. E.D ise gözaltına alındı.