Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor

Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor
Kar yağışının başlamasıyla birlikte tuzlama çalışmasına başlayan ekipler, çalışmalarına devam ediyor.

Edirne Belediyesi, kar yağışının başlamasıyla birlikte kar yağışı ve buzlanmadan dolayı yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirebilmek için tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Dün gece saatlerinde tuzlama çalışmalarına başlayan ekipler, 20 ton tuz ve 5 ton solüsyon kullandı.

Kar yağışı ve buzlanmadan dolayı yaşanabilecek tüm olumsuzlukları en aza indirebilmek ve ana yollar ile minibüs güzergahlarını trafiğe açık tutabilmek için dün gece itibariyle tuzlama çalışmalarına başlayan Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kaldırımlarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, kaldırımları kardan temizledi, tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü de çalışmalarını trafiğe kapalı alanlar ile tarihi köprülerde sürdürdü. Ekipler, tarihi köprüler ile trafiğe kapalı alanlara solüsyon ile granürlü gübre kullanıldı.

Meteorolojik tahminler doğrultusunda önümüzdeki günlerde de buzlanma yaşanabileceği göz önüne alınarak şehrin belli noktalarında tuz depolaması yapıldı.