UNESCO Temsilcilerinden Ziyaret

UNESCO Temsilcilerinden Ziyaret
Edirne’ye gezi ve iş amaçlı gelen Bulgaristan Nessebar Belediyesi UNESCO Temsilcisi Emil Nikolov, Milko Kupenov ve eşi Veselina Kupenova, 12.05.2015 tarihinde Edirne Belediyesi UNESCO Alan Yönetimi uzmanlarını ziyaret etti.16-18 Aralık...

Edirne’ye gezi ve iş amaçlı gelen Bulgaristan Nessebar Belediyesi UNESCO Temsilcisi Emil Nikolov, Milko Kupenov ve eşi Veselina Kupenova, 12.05.2015 tarihinde Edirne Belediyesi UNESCO Alan Yönetimi uzmanlarını ziyaret etti.

16-18 Aralık 2014 tarihlerinde düzenlenen, Safranbolu'nun UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne dahil edilişinin 20. yıldönümü kutlamalarında UNESCO Alan Yönetimi uzmanlarımızla tanışan Emil Nikolov, ekibimizi tanımış olmaktan memnun olduklarını ve bu dostluğun süreceğini belirterek, Bulgaristan'a davet etti.

UNESCO Alan Yönetimi hizmet binası Hafız Ağa Konağı'nı gezdikten sonra UNESCO ekibi ile birlikte Selimiye Camii'ni ziyaret ettiler. Gezilerinin St. George Bulgar Kilisesi, Şükrü Paşa Anıtı ve İtalyan Kilisesi ile devam edeceğini söylediler.