Var mı yan bakan? Carrefoursa çıldırdı! Ayçiçek yağları 30,50 TL, 40,90 TL'ye satışta

Var mı yan bakan? Carrefoursa çıldırdı! Ayçiçek yağları 30,50 TL, 40,90 TL'ye satışta
Ülkemizde yaşanan kötü ekonomik şartların market fiyatlarına tezahürü ne yazık ki ağır oldu. Özellikle temel tüketim malzemelerinin fiyatının günden güne yükselmesi dar gelirli ve hane geliri düşük ailelerin adeta belini...

Ülkemizde yaşanan kötü ekonomik şartların market fiyatlarına tezahürü ne yazık ki ağır oldu. Özellikle temel tüketim malzemelerinin fiyatının günden güne yükselmesi dar gelirli ve hane geliri düşük ailelerin adeta belini büktü. Ama marketler artarda yaptıkları indirimler ile vatandaşın temel gıda malzemelerine bir nebze de olsa uygun fiyatlarla ulaşmasını sağladılar.

https://edirnejethaber.com/tarim-kredi-kooperatif-marketlerinde-indirim-16-eylul-2022-cuma-tarim-kredi-indirimli-urunleri/

Bu marketlerden bir tanesi de yılların köklü markası Carrefoursa oldu. Yağ fiyatlarını düşürdüğünü duyuran market yaptığı bu hareketle özellikle sosyal medyada büyük (edirnejethaber.com) taktir topladı. Birçok market gibi Carrefoursa da zor zamanlar halkın yanında oldu. Şayet ayrıntılı bir araştırma sürecinin içerisinde yer alacak olursanız hem Ayçiçek yağında hem de diğer ürünlerde avantajlı fırsatlara sahip olabilirsiniz.

Marketlerin Yaptığı İndirimler Yüz Güldürüyor

Evlerde oldukça sık kullanılan ürünlerin başında gelen zeytinyağı fiyatları son dönemlerde artan gıda maddelerinin başında geliyordu. Yaşanan bu artış sebebiyle insanlar neredeyse zeytinyağına alternatif ürünler aramaya başlamıştı. Neyse ki bu durum çok uzun sürmedi. Marketler yaptıkları ufak indirimler sayesinde halkın temel gıda ürünlerine ulaşmasını daha kolay hale getirdiler.

Yaşanılan bu zor günlerde büyük marketlerin yaptıkları indirimler sosyal medyada oldukça olumlu karşılanıyor. İndirim haberleri hızlıca insanlar arasında yayılırken yeniden fiyatlar yükselmeden alışveriş yapabilmek için müşteriler birbiri ile yarışıyor ve indirimli ürünlerden bol bol alarak stok yapıyorlar.

Carrefoursa Yağ Fiyatları

Şu an ki fiyatları yeniden yükselmiş olsa da Carrefoursa indirim zamanında fiyatları yarı yarıya düşürmüştür. Marketin kendi adıyla çıkardığı 2 litrelik zeytinyağını müşteriler 35 TL gibi oldukça uygun bir fiyata alabilmiştir. Yine bilindik markaların zeytinyağı ve ayçiçekyağı fiyatları da çok büyük bir düşüş yaşamıştır.

Yudum markasının 2 litrelik yağları 76 TL Komili markasının 4 litrelik yağları ise 133 lira seviyelerine kadar gerilemiştir. Bu tarz indirimleri marketler yine tekrarlayabileceğinden eğer fiyatlar sizin için uygunsa tavsiyemiz Carrefoursa sitesi üzerinden bilgilendirme mesajı çemberine kayıt olmanızdır. Bu sayede bu tarz büyük indirimleri kaçırmamış olursunuz.

https://edirnejethaber.com/tarim-kredi-market-aycicek-yag-fiyati-indirimde-tkk-aycicek-yag-fiyatlari-ne-kadar/