Vatandaşlar Sesli Mesaj İle AK Parti Mitingine Davet Edildi

Vatandaşlar Sesli Mesaj İle AK Parti Mitingine Davet Edildi
Başbakan Binali Yıldırım'ın 10 Haziran Pazar günü Edirne'de gerçekleştireceği mitinge, vatandaşlar tek tek aranarak sesli mesaj ile davet edildi.

Başbakan Binali Yıldırım, 10 Haziran Pazar günü Selimiye Meydanı'nda miting düzenleyecek. 8 Haziran Cuma günü vatandaşlar toplu olarak aranarak sesli mesaj ile mitinge davet edildi. 0216 227 30 41 numarasından vatandaşlar arandı ve mitinge davet edilen bir ses kaydı dinletildi. Aynı numaradan daha önce de AK Parti milletvekili adaylarının tanıtım amaçlı ses kaydı dinlettiği öğrenildi.

Yaklaşık 20 saniyelik ses kaydında "Değerli hemşehrilerim, ben AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım pazar günü şehrimize teşrif edeceklerdir. Sizleri pazar günü 14.30'da Selimiye Meydanı'na bekliyor, saygılar sunuyorum." sözlerine yer verildi. Numara geri arandığında ilgili sesli mesaj dinlenebiliyor. Bazı vatandaşlar gün içerisinde birkaç kez arandı ve aynı mesaj dinletildi.

Bazı vatandaşlar durumdan şikayetçi oldu. Bazı vatandaşların yorumları "Bu telefon masraflarını kim ödeyecek? Biz." ve "İznimiz olmadan aranıyoruz. Savcılığa verirdik diyeceğim de kimi kime şikayet ediyoruz." şeklinde oldu. Edirne Jet Haber