Yalı Çapkını Dizisinde Büyük Deprem: 4 Oyuncu Kadrodan Ayrılıyor

Yalı Çapkını Dizisinde Büyük Deprem: 4 Oyuncu Kadrodan Ayrılıyor
Yeni dizi sezonunda televizyonda fırtınalar estiren ve çok sayıda izleyiciyi ekranlara bağlayan Yalı Çapkını dizisinde skandalların ardı arkası kesilmiyor.Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir yeni bölümün yanı sıra oyuncu...

Yeni dizi sezonunda televizyonda fırtınalar estiren ve çok sayıda izleyiciyi ekranlara bağlayan Yalı Çapkını dizisinde skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir yeni bölümün yanı sıra oyuncu kadrosundaki ayrılıklar, dizinin deprem üstüne deprem yaşamasına neden oluyor.

Çekin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santırcıoğlu gibi dev oyuncuların kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkın'ı dizisinde Cansu Fırıncı'dan sonra 3 kişi daha yapıma veda ediyor.

Cansu Fırıncı İlk Ayrılandı

Bildiğiniz üzere Kırgın Çiçekler dizisinin meşhur 'Kemal'i Cansu Fırıncı, yaptığı bir açıklamayla dizideki 'İbrahim' karakterine veda ettiğini açıklamıştı. Dizinin hayranlarının büyük şaşkınlık yaşadığı bu ayrılıktan sonra, şok iddiaların ardı arkası kesilmedi.

Kimler Kardodan Ayrılıyor?

Yapılan açıklamalara göre dizide Halis Ağa'nın arkadaşı Necip Usta'ya hayat veren Menderes Samancılar da artık dizide yer almayacağını duyurdu.

Öte yandan medya kulislerinde ortaya atılan bir iddiaya göre Suna ve Abidin karakterlerini canlandıran Beril Pozam ve Ersin Arıcı'nın da diziden ayrılacağı belirtildi. Böylelikle diziden toplamda 4 oyuncunun ayrılacağı ortaya çıktı.

Şimdilik medya kulisi olarak tanımlanan bu iddialar netleşmese de ilerleyen bölümlerde hepimiz diziyi izleyerek kimlerin gerçekten ayrılacağını görmüş olacağız.