Yalova'da Pes Dedirten Olay: Midesinden 194 Kapsül Çıktı!

Yalova'da Pes Dedirten Olay: Midesinden 194 Kapsül Çıktı!
Yalova'da midesinden uyuşturucu çıkan Fas uyruklu şüpheli tutuklandı. Yapılan ilk taramalarda, zanlının 194 kapsül içinde tam 1 kilo 545 gram reçine esrar yuttuğu belirlendi.Narkotik Ekipleri Şüphelendi Yalova Emniyet Müdürlüğü...

Yalova'da midesinden uyuşturucu çıkan Fas uyruklu şüpheli tutuklandı. Yapılan ilk taramalarda, zanlının 194 kapsül içinde tam 1 kilo 545 gram reçine esrar yuttuğu belirlendi.

Narkotik Ekipleri Şüphelendi 

Yalova Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, İstanbul Sahiba Gökçen Havalimanı'ndan gelen bir taksiyi durdurdu.

Araçta Z.Z. isimli Fas uyruklu bir yolcunun garip davranışlar sergilemesi üzerine şüphelenen ekipler, kişinin üzerinde şeffaf poşette olmak üzere 39 kapsül uyuşturucu buldular. Poşetteki uyuşturucunun bir kısmını ise ülkesinde yutarak getirdiği ortaya çıktı.

Yalova'da Pes Dedirten Olay: Midesinden 194 Kapsül Çıktı!

Tomografisine Bakıldı 

Daha sonra Yalova Devlet Hastanesi'ne götürülen zanlının, tomografi cihazı ile gerçekleştirilen muayenesinde, mide ve bağırsaklarında çok sayıda kapsül olduğu tespit edildi. Zanlının doğal yollarla kapsülleri çıkarabilmesi için 3 gün hastanede tutulmasının ardından sıkı bir şekilde takipleri de yapıldı.

155 Kapsül Çıkarıldı 

Tıbbi gözlem süreci boyunca Z.Z. isimli şahıs, sindirim sistemindeki 155 kapsülü doğal yollarla çıkardı. Zanlılın toplamda 194 kapsül içinde, 1 kilo 545 gram reçine esrarı Türkiye'ye soktuğu belirlendi. Tedavisi ve emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı.