Yanan Ambulansta 3 Aylık Bebek Öldü

Yanan Ambulansta 3 Aylık Bebek Öldü
İstanbul'dan Edirne'ye sevk edilen ambulansta tedavisi için bulunan 3 aylık bebek, çıkan yangın sonucu hayatını kaybetti.

Ambulansla İstanbul'dan Edirne'ye hasta sevk edilmesi sırasında ambulansta bulunan oksijen tüpünün parlaması sonucu çıkan yangında 3 aylık bebek yaşamını kaybetti. Ambulansın ön bölümünde bulunan anne yara almazken, bir sağlık çalışanı yaralandı.

Olayla ilgili Edirne İl Sağlık Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaptı. İstanbul'dan Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen ambulansta Silivri mevkiinde oksijen tüpünün parlaması sonucu çıkan yangında 3 aylık bebeğin yaşamını yitirdiği belirtildi. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Yapılan yazılı açıklamada: "Yaşanan üzücü olayla ilgili Edirne İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından idari inceleme, savcılık tarafından ise adli soruşturma başlatıldı. Üzücü olay sonucu vefat eden hastamıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Olayda araç içerisinde bulunan ve yaralanan sağlık personelimize acil şifalar diliyoruz." denildi.