Yarınki Kabine Toplantısı'nda Masada EYT Düzenlemesi ve Asgari Ücret Zammı Var

Yarınki Kabine Toplantısı'nda Masada EYT Düzenlemesi ve Asgari Ücret Zammı Var
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde gözler Beştepe'ye çevrilirken, yarınki kabine toplantısında asgari ücret zammına dair pazarlık edilen tutar da masada olacak.Yarın cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde gözler Beştepe'ye çevrilirken, yarınki kabine toplantısında asgari ücret zammına dair pazarlık edilen tutar da masada olacak.

Yarın cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak olan toplantıda EYT'deki son durumun konuşulması bekleniyor.

EYT düzenlemesine ilişkin son veriler ise yarın, ilgili bakanların toplantıda yapacağı sunumlarla birlikte ele alınacak.

Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in TİSK ve Türk İş başkanlarıyla devam ettiği asgari ücret görüşmelerindeki son durum hakkında kabineye bilgi verecek. Böylelikle asgari ücrette zam pazarlığı bir kez daha konuşulacak.

Son olarak, yarınki toplantıda ekonomiye dair son gelişmeler, yurt içi ve yurt dışında devam eden terör operasyonları da yine toplantının öne çıkan konuları arasında olacak.